EmailTwitterFacebookLinkedIn

Verzorgenden niveau 3 met addendum IG

De RSZK zoekt nieuwe collega's!

De RSZK is een organisatie met woonzorgcentra, thuiszorg, een revalidatie centrum voor senioren, een hospice en een zorgboerderij. Ons werkgebied omvat de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-de Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Onder het motto “Thuis kan overal” ondersteunen wij kwetsbare ouderen zodat zij overal thuis zijn. Thuis is onafhankelijk van plaats. Thuis is een gevoel, een vertrouwde omgeving waar aandacht, liefde en zorgzaamheid samenkomen. Onze kernwaarden, Gepassioneerd, Persoonlijk en Samen zijn dagelijks zichtbaar en voelbaar voor onze klanten en iedereen waar wij mee samenwerken. Kwetsbare ouderen en mantelzorgers kunnen vertrouwen op de relatie die zij aangaan met onze gepassioneerde medewerkers.

Als mens een geweldige omgeving om in te werken en jezelf te ontwikkelen en een grote uitdaging voor ons allemaal samen.
Zou jij deze met ons aan willen gaan?

In diverse gemeenten en op diverse afdelingen binnen onze organisatie, zoals somatiek, pg, thuiszorg en revalidatie, hebben wij vacatures voor:

Verzorgenden niveau 3 met addendum IG

Er zijn vele (parttime) mogelijkheden ten aanzien van het aantal uren maar
ook t.a.v. dag- of nachtzorg.

Wij bieden:

  • Een afwisselende en uitdagende functie in een enthousiast team van collega's, die steeds meer zelfstandigheid krijgen.
  • Goede randvoorwaarden om goed je werk te kunnen doen.
  • Scholing waardoor je kennis en vaardigheden op peil blijven en de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen (VVT).
  • Deelname aan het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Een vast contract bij goed functioneren in de proeftijd.

 Wij vragen:

  • Een opleiding verzorgende niveau 3 IG.
  • Een VOG bij indiensttreding maakt eveneens deel uit vaan de procedure.
  • Voor thuiszorgfuncties is het een pré wanneer je in het bezit van een rijbewijs en/of de beschikking hebt over een eigen auto.

Als het bovenstaande jouw zorghart sneller doet kloppen, dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wanneer je aan onze functie-eisen voldoet zullen we je uitnodigen voor een gesprek en de diverse mogelijkheden en plaatsen binnen onze organisatie met je bespreken. Je kunt dan ook jouw wensen en voorkeuren aangeven.

Solliciteer door te klikken op de knop rechtsboven. Voor vragen kun je bellen met Marieke van de Ven 0497-331930 of een email sturen naar hr@rszk.nl.