EmailTwitterFacebookLinkedIn

Trainer

RSZK ZorgProfessionals zoekt per direct

een motiverende en energieke trainer (12 - 16 uur)


RSZK wil alle kwetsbare ouderen in de Kempen waardige en zorgzame ondersteuning bieden (van zorg tot welzijnsactiviteiten), opdat zij zich bij ons thuis voelen. “Thuis kan overal” is ons motto. Onze kernwaarden zijn Gepassioneerd, Persoonlijk en Samen (GPS).

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste trainer voor de afdeling RSZK Activeert, die bewegingslessen aan ouderen geeft.


Je begeleidt stagiaires en vrijwilligers in het geven van sportieve of muzikale groepsactiviteiten. Je vindt het een uitdaging te ondernemen en promoot je lessen om het aantal deelnemers aan je lessen te vergroten.

Je maakt deel uit van een team, maar voert de trainingen die op donderdag en vrijdag plaatsvinden, zelfstandig uit. Je bent werkzaam op onze diverse locaties, te weten in Bladel, Bergeijk en Waalre.

Ben jij voor ons het talent in het activeren van anderen?
Vind je het belangrijk dat ouderen zelf aan kunnen geven wat zij willen? Heb jij affiniteit met de ouderenzorg en heb je een opleiding en ervaring op het gebied van Sport en Beweging, dan nodigen we je uit om te solliciteren. Dat doe je door te klikken op de knop rechtsboven.

Voor meer informatie nodigen we je contact op te nemen met Caroline Flipse, Coördinator Welzijn, Activeert, telefoonnummer 088 - 2457795 of stuur een email naar c.flipse@rszk.nl.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats in week op 1 maart in de ochtend, gelieve hier rekening mee te houden.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur boven externe kandidaten.

Solliciteren kan alleen online via de knop "Solliciteren" in de vacature. Sollicitaties via e-mail of gewone post kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst wordt een VOG aangevraagd. De VOG is een voorwaarde om werkzaam te zijn binnen de ouderenzorg.