EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ergotherapeut

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega Ergotherapeut.

De zorgvraag wordt steeds groter, zwaarder en complexer in wet regelgeving en financiering. Dat vraagt innovatief gedrag. 

Werken bij RSZK betekent werken in een dynamische, vernieuwende omgeving. In het Meerjarenbeleidsplan "Thuis kan overal" zijn onze nieuwe kernwaarden opgenomen: Gepassioneerd, Persoonlijk en Samen. GPS!

De vakgroep ergotherapie timmert hard aan in de weg met vernieuwingen binnen ouderenzorg. We werken intramuraal (pg, somatiek en revalidatie) en ook extramuraal. We werken volgens de visie van RSZK, dus is alles gericht op de wens en de doelen die de cliënt zichzelf stelt.  Aan ons om 'te verleiden' de lat hoog genoeg te leggen!

Functie-eisen

           We zoeken een flexibele, leergierige en zelfstandige collega

           Je bent ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici

           Je bent in het bezit van rijbewijs en auto

           Je hebt affiniteit met dementie

Ons aanbod:

Het betreft vervanging van ziekte en in de zomerperiode het mede opvangen van de vakanties. We zoeken iemand die breed inzetbaar is, zowel Revalidatie als PG als Somatiek.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Annemarieke van Riet ( 06-10858543) of Loes van Kampen(06-82071220), er wordt dan contact met je opgenomen.

Een VOG bij indiensttreding maakt deel uit van de procedure.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur boven externe kandidaten.

Solliciteren kan alleen online via de knop "Solliciteren" in de vacature. Sollicitaties via e-mail of gewone post kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. De communicatie over jouw sollicitatie verloopt via partnernet.rszk.nl. Een beveiligde omgeving.

Op jouw sollicitatie is ons privacy statement van toepassing. Tevens conformeert RSZK zich aan de NVP sollicitatiecode.

Bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst wordt een VOG gevraagd. De VOG is een voorwaarde om werkzaam te zijn binnen de RSZK..