EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Talent in de Zorg, wees welkom

Graag komen wij met jou in contact

Ben jij een gekwalificeerd helpende plus, verzorgende IG of verpleegkundige (MBO en HBO) dan komen wij graag met jou in contact voor een baan bij RSZK ZorgProfessionals.

Zij-instroom of (bij)scholing

Werk je nu in een ander beroep en wil je graag in de ouderenzorg gaan werken of ben je er een tijdje tussenuit geweest en heb je wellicht wat bijscholing nodig? Ook dan zijn wij op zoek naar jou en willen graag met jou bekijken welke mogelijkheden er zijn.Jouw wensen staan centraal.Werken bij RSZK

Werken en leren bij RSZK betekent ondernemen in een dynamische, vernieuwende omgeving. Het zorglandschap verandert enorm. Wij stimuleren onze medewerkers verantwoordelijkheid te willen én kunnen nemen tijdens deze veranderingen. Dit betekent dat onze medewerkers lef tonen, nieuwsgierig zijn en keuzes durven te maken.

We werken als professionals samen vanuit onze kernwaarden GPS: Gepassioneerd, Persoonlijk en Samen. In samenwerking met partners zorgen we ervoor dat elke (zorg)vraag op een zorgzame wijze wordt beantwoord. Dit vraagt om een proactieve en oplossingsgerichte organisatiecultuur. Werken en leren bij RSZK betekent elkaar inspireren, samen reflecteren en leren.

Doelen

RSZK heeft zich hoge doelen gesteld. Zo willen we in 2020 bij de top horen in Nederland als het gaat om dementiezorg en streven we naar het horen bij de top van werkgevers in de regio. Werk jij mee aan het behalen van deze doelen?

Zorgvormen

Bij RSZK kun je terecht voor een baan in de somatische, PG of revalidatie zorg. Wij leveren dit binnen onze verpleeghuizen, via thuiszorg of dagbehandeling. Daarnaast hebben wij ook een hospice.

Interesse, wees welkom

Neem contact met ons op via het formulier door op de knop te klikken en het formulier in te vullen.
Graag alleen via het formulier reageren, dan kunnen wij jouw interesse het beste in behandeling nemen. Tevens communiceren wij ook via een “portal”, waardoor jij altijd inzage hebt in jouw sollicitatie en de status. Tevens kun je dan op een veilige manier eventuele extra informatie toevoegen.
Naar aanleiding van dit formulier word je door een van onze recruiters gebeld om eerst telefonisch te overleggen of word je direct uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kun jij je wensen nog mondeling toelichten. We proberen om na deze gesprekken je een passend voorstel te doen dat aansluit bij jouw wensen.