EmailTwitterFacebookLinkedIn


WAARDIG & ZORGZAAM

De kwetsbaarheid van ouderen neemt toe. De zorgvraag wordt steeds groter, zwaarder en complexer. Door de vergrijzing stijgt het aantal ouderen terwijl door de ontgroening de arbeidsmarkt krimpt. Dit maakt dat we meer met minder moeten doen.


In onze nieuwe koers 'Waardig en Zorgzaam' spelen wij in op deze grote veranderingen. In het Meerjarenbeleid 2017 - 2020 hebben we de stip op de horizon gezet: 'De kwetsbare oudere in de Kempe leeft en sterft thuis'. Dát is onze missie. Onder het motto "Thuis kan overal" ondersteunen wij kwetsbare ouderen zodat zij overal thuis zijn. Thuis is onafhankelijk van plaats. Thuis is een gevoel, een vertrouwde omgeving waar aandacht, liefde en zorgzaamheid samenkomen.


Onze kernwaarden zijn Gepassioneerd, Persoonlijk en Samen. De kernwaarden zijn dagelijks zichtbaar en voelbaar voor onze klanten en iedereen waar wij mee samenwerken. Kwetsbare ouderen en mantelzorgers kunnen vertrouwen op de relatie die zij aangaan met onze gepassioneerde medewerkers. Een relatie waarin persoonlijk contact, échte aandacht en zorgzaamheid voorop staan. Een relate waarin we iedereen in zijn of haar eigen waarde laten. Samen betekent: samen met de klant, zijn sociale netwerk, collega's en partners.


De invulling van onze koers vertalen we aan de hand van vier strategische programma's:

1. Klant bepaalt,

2. Medewerker onderneemt.

3. Slim wonen ontzorgt.

4. Samen werken vernieuwt.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de Kempen een prettige leefomgeving is én blijft, ook als je ouder en kwetbaarder wordt.


Als dit jouw zorghart ook sneller doet kloppen, dan wil ik je uitnodigen om eens rond te kijken op onze vacaturebank. Werken bij RSZK betekent werken in een dynamische, vernieuwende omgeving. Misschien komen we elkaar binnenkort tegen op een van onze locaties.


Paula Nelissen

Voorzitter Raad van Bestuur