Email

Vrijwilligerswerk is bijzonder 
Vrijwillig maar niet vrijblijvend, daarvoor is uw bijdrage te belangrijk. Commitment gaan we samen aan! Als vrijwilliger kunt u altijd rekenen op ondersteuning door professionals.  We doen graag een beroep op de betrokkenheid van de vrijwilliger en hopen van harte dat we daar iets voor terug kunnen geven; voldoening, plezier, dankbaarheid, benutten van je talenten,  nieuwe contacten en een zinvolle tijdsbesteding. Wij zijn ons ervan bewust dat u als vrijwilliger niet alleen iets komt brengen, maar ook komt halen. Voor cliënten betekent de inzet van vrijwilligers in ieder geval een waardevolle en positieve bijdrage aan hun welzijn.
Dat maakt vrijwilligerswerk zo bijzonder. 

Heeft u zin in een nieuwe uitdaging?
RSZK biedt verschillende mogelijkheden en soorten vrijwilligerswerk. Het gaat vaak om de kleine dingen. Een praatje maken, wat persoonlijke aandacht geven. Hoe klein het gebaar ook lijkt, voor onze cliënten is het van grote waarde.  Wij vinden het erg belangrijk dat vrijwilligerswerk aansluit bij uw kwaliteiten en interesses, zodat u met plezier naar het werk gaat en we een mooie match kunnen maken met de vraag of wens van onze cliënten in het achterhoofd.  

Er zijn verschillende vormen van vrijwilligerswerk binnen RSZK.
Zo kunt u als vrijwilliger: 
•Ondersteunen en uitvoeren bij activiteiten; 
•helpen en ondersteunen op een van onze zorgafdelingen; 
•op bezoek gaan bij een cliënt voor bijvoorbeeld een praatje of een wandeling; 
•Ondersteuning bieden op facilitair gebied.  We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en samen kijken we naar geschikt vrijwilligerswerk binnen onze stichting.

U kunt hieronder het contactformulier invullen of uiteraard telefonisch (088-245 77 95) of per mail: vrijwilligersbureau@rszk.nl contact met ons op nemen. 

Persoonlijke gegevens

Adres

Wat wil je en kan

Motivatie